contact
POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE

Site-ul www.tehnoscreening.com aparține Tehnoscreening Industrial SRL, societate de naționalitate română cu sediul social în Bobâlna 47, camera 1, 100330 Ploiești, PRAHOVA, înmatriculată în Registrul Comerțului București sub nr. J29/959/2020, având codul fiscal RO42653951, e-mail office@tehnoscreening.com.
Suntem o companie care ne ocupăm cu "4321 - Lucrări de instalații electrice" .

1. CARE ESTE SCOPUL POLITICII DE CONFIDENȚIALITATE ?

Tehnoscreening Industrial SRL își asumă protejarea informațiilor cu caracter personal. Prezenta Politica de Confidențialitate vă informează cu privire la practicile noastre de confidențialitate și la modul in care sunt protejate si utilizate informațiile cu caracter personal. Vă rugăm sa citiți prezenta Politica de Confidențialitate înainte de a interacționa cu conținutul digital al Tehnoscreening Industrial SRL. Conform cerințelor Regulamentului (UE) 679/2016 privind protecția persoanelor fizice in ceea ce privește prelucarea datelor cu caracter personal și privind libera circulatie a acestor date, Tehnoscreening Industrial SRL are obligația de a administra in condiții de sigurantă și numai pentru scopurile specificate datele personale furnizate de dumneavoastră.  

2. RESPONSABILITATEA PROCESĂRII DATELOR

Operatorul datelor dumneavoastră cu caracter personal este societatea Tehnoscreening Industrial SRL, cu sediul social in Bobâlna 47, camera 1, 100330 Ploiești, PRAHOVA, înmatriculată in Registrul Comerțului București sub nr. J29/959/2020 codul fiscal RO42653951 in calitate de proprietar al site-ului www.tehnoscreening.com . Tehnoscreening Industrial SRL răspunde de datele dumneavoastră cu caracter personal in conformitate cu legislația aplicabilă privind protecția datelor.

3. DE CE COLECTĂM SI UTILIZĂM DATE CU CARACTER PERSONAL

Colectăm datele cu caracter personal numai in cazurile în care ne furnizați voluntar aceste informații:
-prin trimiterea unei solicitări folosind formularul de contact de pe pagina site-ului;
-prin contactarea firmei telefonic sau prin e-mail;

Tehnoscreening Industrial SRL colectează informațiile cu caracter personal pentru următoarele scopuri:
-Răspunderea solicitărilor trimise prin intermediul formularului de pe site;
-Îndeplinirea comenzilor de produse și servicii;
-Comunicarea informațiilor legate de produsele furnizate;
-Informarea despre produse și oferte;

4. CE TIP DE INFORMAȚII CU CARACTER PERSONAL PRELUCRĂM ?

Datele cu caracter personal (numite si informații cu caracter personal) pe care le prelucrăm de la dumneavoastră includ informații legate de indentitate si modul de a va contacta.
-Nume;
-Număr de telefon;
-Adresa e-mail;
-Adresa pentru livrarea produselor comandate;
-Informații financiare pentru îndeplinirea plății unei comenzi;

5. CU CINE PARTAJĂM INFORMAȚII PERSONALE?

Datele cu caracter personal pot fi partajate unor terți pentru furnizarea serviciilor descrise la punctul 3.
Aceste servicii pot include:
-Furnizorii de bunuri implicați in activitățile noastre;
-Furnizorii de servicii de curierat;
-Societățile de asigurare;
-Marketing;
-Administrarea relațiilor cu clienții;
-Firme de contabilitate;
-Furnizori si facilitați de găzduire al site-ului www.tehnoscreening.com;
-Suport IT;
-Servicii de conținut digital;

Toți furnizorii de servicii care lucrează sub contractul Tehnoscreening Industrial SRL se conformează legilor privind confidențialitatea datelor.

6. SITE-URI WEB ALE TERȚILOR SI REȚELE DE SOCIALIZARE

www.tehnoscreening.com furnizează link-uri către site-uri terțe cu scopul informării despre produsele furnizate. Tehnoscreening Industrial SRL nu controlează site-urile terților sau politicile lor de confidențialitate. Consultați politica de confidențialitate a oricărui site cu care interacționați înainte de a consimții colectarea datelor dumneavoastră cu caracter personal.

termeni si condiții

Caracter obligatoriu. Înțelegeți că atât prezentul contract, cât și toate politicile la care acesta face referire (e.g., Politică de confidențialitate) au caracter obligatoriu față de dvs. Prin navigarea pe site-ul nostru, vă luați angajamentul de a respecta prezentul contract și politicile indicate. Daca nu sunteti de acord cu acesti termeni de utilizare, nu puteti continua accesarea acestui website.

reguli privind utilizarea site-ului

Prin accesarea, vizitarea sau desfășurarea oricărei alte activități pe site-ul nostru, promiteți să respectați următoarele reguli:

1. Veți folosi acest site exclusiv pentru informare;
2. Veți furniza informații reale, exacte, complete și actualizate;
3. Veți respecta drepturile de proprietate intelectuală cu privire la orice element regăsit pe acest site.
4. Nu veți desfășura niciun fel de acțiune care ar putea aduce orice fel de prejudiciu site-ului nostru, în caz contrar ne rezervăm dreptul de a ne adresa justiției pentru recuperarea oricăror prejudicii cauzate.  

Ne rezervăm dreptul de a bloca accesul oricărui utilizator care încalcă regulile de mai sus, de a anula comenzile, de a sesiza autoritățile competente pentru tragerea la răspundere administrativă/penală a oricăror fapte antisociale și de a ne adresa justiției pentru recuperarea în integralitate a oricăror prejudiciilor cauzate, prezente sau viitoare, inclusive beneficiile nerealizate și cheltuielile de judecată (inclusiv onorariile avocaților).  

Ne rezervăm dreptul de a modifica oricând și fără notificare prealabilă acești Termeni. Accesând site-ul nostru veți găsi cea mai recentă versiune a Termenilor si Conditiilor.  

Dacă aveți întrebări sau neclarități, ne puteți contacta cu încredere la office@tehnoscreening.com sau prin completarea formularului de contact și o să vă răspundem în cel mai scurt timp.

Site-ul www.tehnoscreening.com aparține Tehnoscreening Industrial SRL, societate de naționalitate română cu sediul social în Bobâlna 47, camera 1, 100330, Ploiești, Prahova, înmatriculată în Registrul Comerțului București sub nr. J29/959/2020, având codul fiscal RO4265395, e-mail office@tehnoscreening.com . Suntem o companie care ne ocupăm cu "4321-Lucrari de instalatii electrice" .

proprietatea intelectuală

Întregul conținut al site-ului este proprietatea intelectuală a Tehnoscreening Industrial SRL. Site-ul poate fi folosit de către terți doar pentru informare și/sau plasare de comenzi.

Utilizatorii site-ului nu au dreptul de a descărca, modifica parțial sau integral site-ul,  reproduce parțial și/sau integral site-ul, copia, distribui, vinde sau exploata site-ul în orice altă manieră contrară intereselor Societății Tehnoscreening Industrial SRL, indiferent dacă există sau nu un scop comercial.

Orice conținut (incluzând, dar fără a se limita la baze de date, elemente de grafică, mărci, conținut juridic) sunt proprietatea intelectuală a Tehnoscreening Industrial SRL. Întregul site este protejat de Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, iar pentru orice încălcare a proprietății intelectuale, ne rezervăm dreptul de a sesiza instanțele de judecată competente pentru recuperarea integrală a prejudiciului, precum și de a depune o plângere penală la organele judiciare pentru tragerea la răspundere penală a făptuitorului.

răspunderea

NEANGAJAREA RĂSPUNDERII

Conținutul informațiilor se referă la descrierea într-un anumit grad de detaliere a activitătilor, produselor si serviciilor Tehnoscreening Industrial SRL. Tehnoscreening Industrial SRL nu va acorda nici o garanție referitoare la:– evitarea utilizării anevoioase sau întreruperii în utilizare a site-ului;
– neafectarea în sens negativ a altor sisteme prin utilizarea site-ului;
– inexistența pe site-ul pus la dispoziție a virușilor sau alte componente care ar putea dăuna utilizatorilor.

Astfel, Tehnoscreening Industrial SRL nu poate fi responsabil pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului său.
Toate informațiile prezentate pe site cu privire la produsele www.tehnoscreening.com, prețuri, informații, campanii si promotii de marketing, aspecte tehnice, sunt prezentate cu titlu informativ. Nimic din conținutul site-ului www.tehnoscreening.com nu poate constitui o oferta fermă de a contracta și nu poate angaja răspunderea Tehnoscreening Industrial SRL în lipsa unor acorduri ulterioare.

www.tehnoscreening.com nu face nicio declarație, promisiune sau garanție cu privire la exactitatea, exhaustivitatea sau caracterul adecvat al prezentului conținut, al îndrumarilor si a consultanței, nu îsi asuma nicio obligație de rezultat sau diligență față de nicio persoană, exclud în mod expres si neagă răspunderea pentru orice cost, pierdere sau daunele suferite ca urmare a utilizării conținutului.


OBIECTIVUL CONȚINUTULUI SITE-ULUI

Obiectivul conținutului site-ului este de a transmite informații actualizate si exacte.

Tehnoscreening Industrial SRL nu poate garanta că prezentele pagini nu conțin erori, si asigură că va depune toate diligențele pentru realizarea unei informări corecte si remedierea eventualelor erori.

Orice persoană care doreste să-si procure unul din serviciile sau produsele prezentate în site este rugată sa contacteze Tehnoscreening Industrial SRL prin unul din mijloacele afișate în pagina de Contact a site-ului, pentru a se informa atât asupra disponibilitații serviciului sau produsului în cauza cât si asupra conditiilor contractuale, tarifelor si informațiilor tehnice sau de altă natură.


LEGĂTURA CU ALTE SITE-URI

Prezentul site poate conține legături sau trimiteri către alte site-uri considerate de Tehnoscreening Industrial SRL utile în legătura cu conținutul site-ului sau/și care nu se află sub controlul sau îndrumarea sa. În cazul utilizarii acestor legături sau trimiteri se vor aplica condițiile generale de utilizare corespunzătoare acelor site-uri.

Tehnoscreening Industrial SRL nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informațiilor prezente pe site-urile unor terți, la care se face trimitere de pe site-ul sau.

date personale

Orice persoană care vizitează site-ul www.tehnoscreening.com și care oferă date sau informații cu caracter personal prin intermediul acestui site îsi manifestă acordul în mod expres si neechivoc pentru următoarele: prelucrarea acestor date si informații personale de catre Tehnoscreening Industrial SRL; transmiterii de materiale promoționale specifice operațiunilor de marketing direct; soluționarea de către Tehnoscreening Industrial SRL a cererilor, întrebărilor si reclamațiilor adresate (a se vedea pagina Contact din site); alte activităti întreprinse de Tehnoscreening Industrial SRL si permise de lege, ce nu fac obiectul unei aprobări din partea destinatarului.

Tehnoscreening Industrial SRL va păstra confidențialitatea acestor informații.

Utilizarea în continuare a acestui site constituie acordul expres si neechivoc al dumneavoastră în conformitate cu prevederile legii 677/2001 si directivelor GDPR pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date.

Cu scopul de a răspunde mai bine nevoilor si întrebărilor utilizatorilor site-ului, informațiile solicitate prin intermediul acestui site vor face obiectul unei stocări si prelucrări electronice.

Pentru orice nelămurire în legatura cu exercitarea drepturilor dumneavoastră referitoare la utilizarea site-ului si la protecția utilizării vă rugăm sa ne contactați prin intermediul secțiunii Contact din site.

Când prin intermediul prezentului site vă sunt solicitate informații, aceasta are ca scop identificarea dumneavoastră sau posibilitatea de a vă contacta. Natura informațiilor solicitate se refera în special la date personale (nume, adresă e-mail, numere de telefon), modul în care sunt utilizate sau intenționeaza să fie utilizate produsele si/sau serviciile Tehnoscreening Industrial SRL, dar poate include sialte informații aflate in strânsă legatură cu utilizarea serviciilor/produselor solicitate.

Site-ul prelucrează date cu caracter personal furnizate de dumneavoastră sau colectate din alte surse astfel cum am descris pe larg în Politica de confidențialitate.

Ne-am luat angajamentul să respectăm legislația națională și europeană privind protecția datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date.

Prin vizitarea și/sau utilizarea site-ului sau prin interacțiunea cu noi prin orice metodă și/sau orice mijloc de comunicare la distanță, sunteți de acord cu prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal astfel cum am descris în Politica de confidențialitate.

Declarați, totodată, că toate datele personale și informațiile transmise către noi sunt corecte. În măsura în care datele nu vă aparțin, declarați că ați obținut acordul scris și prealabil al persoanei vizate ale cărei date le transmiteți către noi sau declarați că transmiteți datele în baza altui temei legal conform Regulamentului (UE) nr. 679/2016.

dispoziții finale

Acești Termeni constituie acordul integral dintre dumneavoastră şi noi în ceea ce privește obiectul oricărui Contract și înlocuiește orice alt acord, orice altă înțelegere anterioară verbală sau scrisă dintre dumneavoastră și noi.  

Acest Contract are caracter obligatoriu. Nu puteți transfera, cesiona, greva sau înstrăina în niciun alt mod acest Contract sau oricare dintre drepturile sau obligațiile dumneavoastră care decurg din acesta, fără acordul nostru prealabil și scris. Noi putem transfera, cesiona, greva, subcontracta sau înstrăina în orice alt mod un Contract sau oricare dintre drepturile sau obligațiile noastre care decurg din Contract.  

Prezentului Contract, precum și oricărei utilizări a site-ului li se vor aplica legea română. Orice litigiu între noi va fi supus spre soluționare instanțelor române.